Over MooieFietstassen.nl

Welkom bij Mooiefietstassen.nl

Vanaf eind 2020 is Mooie Fietstassen overgenomen door Handelsonderneming Grinwis, handelend onder Marktkraamshopping. De webshop is door de vorige eigenaren in 2007 gestart. We verkopen gerenommeerde merken als New Looks, Basil en Willex. Door het succes en de vele aanvragen naar andere fietsaccessoires en onderdelen hebben wij besloten om ons assortiment uit te breiden met onder andere fietsmanden, fietskratten en andere fietsbenodigdheden. U bent ook welkom in onze fysieke shop in de Jouw Marktkraam winkel in Ouddorp.

Privacyverklaring

Mooiefietstassen gebruikt uw gegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt: het zo goed mogelijk verwerken van uw orders en u zo goed mogelijk informeren over de marktontwikkelingen. Mooiefietstassen verspreidt regelmatig een email-nieuwsbrief. Iedereen die geen prijs stelt op deze email-nieuwsbrief kan zich hiervoor afmelden via de site. Wij verstrekken uw persoonlijke gegevens niet aan derden, tenzij met uw uitdrukkelijke toestemming.

Suggesties

Continue zij wij bezig om onze site te optimaliseren. Uiteraard staan wij open voor uw ideeën. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze mailen naar info@mooiefietstassen.nl

Hoe kunt u ons bereiken

Per email. U kunt ons per email eenvoudig bereiken via info@mooiefietstassen.nl. Voor productvragen, garantievragen en vragen over leveringen is dit de snelste manier om een antwoord te krijgen.

Openingstijden

Voor het afhalen van producten kunt u een afspraak maken via info@mooiefietstassen.nl

Ons adres

Jouw Marktkraam Ouddorp | Mooiefietstassen
Molenblok 6-8, 3253 AL Ouddorp
Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 -17:00 uur.

Shopping cart0
Er zijn geen producten toegevoegd aan de winkelmand...
Continue shopping
0